เค้กเนยสด
ส่วนผสม
1.แป้งเค้ก 400 กรัม
2.น้ำตาลทรายป่น 200 กรัม
3.ผงฟู 10 กรัม
4.เนยขาว 100 กรัม
5.เนยสด 300 กรัม
6.นมข้นจืด 200 กรัม
7.เกลือ 1/2 ช้อนชา
8.ไข่ขาว 8 ฟอง
9.ไข่แดง 8 ฟอง
10.กลิ่นนมเนย 2 ช้อนชา
วิธีทำ
1.รอ่นแป้ง ผงฟู รวมกัน 2 ครั้ง พักไว้
2.ตีเนยสด เนยขาว น้ำตาลทราย และเกลือ ด้วยความเร็วปานกลาง จนขึ้นฟู
3.เติมไข่แดง ตีต่อจนเป็นครีม ใส่กลิ่นนมเนย
4.ใส่แป้งสลับกับนม
5.ตีไข่ขาวกับน้ำตาลทรายจนตั้งยอดอ่อน แล้วเทส่วนผสมของไข่แดงผสมให้เข้ากัน
6.ตักส่วนผสมกับแป้งใส่พิมพ์ ที่รองกระดาษไบ ทาน้ำมัน นำเข้าเตาอบ 180 องศาเซลเซียส จนกระทั่งสุก
Fresh butter cake.
Ingredient.
1. 400 g cake flour.
2. 200 grams powdered sugar.
3. 10 g baking powder.
4. Butter 100 grams white.
5. 300 g fresh butter.
6. 200 grams fresh cream.
7. Salt 1 / 2 tsp.
8. Egg white 8 eggs.
9. Yolk eggs 8.
10. Flavored milk, butter 2 tsp.
How to do.
1.Associated as flour and baking powder together 2 times on hold.
2. Beat butter, fresh butter and white sugar and salt with medium speed until the full.
3. Add yolk and beat to a cream. Add milk, butter smell.
4. Enter to switch to milk powder.
5. Beat egg white with sugar until light balance settings. Then mix the yolk mixture to Tech together.
6. Lap mix with flour type place. The Vice paper varnish Dubai imported 180 degree oven until cooked.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment